Site-ul web principal pe care îl acceptă SaveFrom

Cum se utilizează?

Video Downloader by SaveFrom.Net este un serviciu excelent care vă ajută să descărcați videoclipuri online sau muzică rapid și gratuit. Nu este nevoie să instalați alt software sau să căutați un online serviciu pentru descărcare video mai.

Aici este SaveFrom! Vă ajută să descărcați videoclipuri online, emisiuni TV sau jocuri sportive de la o mulțime de site-uri web, introducând adresa URL a videoclipului și făcând clic pe Descărcare. Videoclipul nostru online Este disponibilă și extensia de descărcare pentru Chrome.

Cum salvez videoclipuri online în format MP4 la calitate HD?

Copiați adresa URL necesară în câmpul de introducere din partea de sus a paginii de descărcare și apăsați Enter sau faceți clic pe butonul „Descărcare” de lângă câmpul de introducere.

Adăugați „savefrom.net/” sau „savefrom.rip/” înainte de adresa URL și apăsați Introduceți

Folosiți nume de domenii scurte: ssyoutube.com.

Instalați suplimentul de browser și descărcați cu un singur clic.

Instalați aplicația mobilă și descărcați cu un singur clic.

SaveFrom

Ce calitate video este acceptată?

Majoritatea videoclipurilor sunt în format MP4 și în format SD, HD, FullHD, 2K, 4K. Calitatea depinde de fișierul încărcat. Dacă autorul l-a încărcat în 1080p, videoclipurile YouTube pot fi salvate în aceeasi calitate.

SaveFrom 4k

Cu ce ​​browsere funcționează acest program de descărcare?

Descărcătorul nostru online pentru toate videoclipurile funcționează cu: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari, Opera și toate browserele bazate pe Chromium.

SaveFrom browsers

Parteneri