De belangrijkste website die SaveFrom ondersteunt

Hoe te gebruiken?

Video Downloader van SaveFrom.Net is een uitstekende service die helpt bij het downloaden van online video's of muziek snel en gratis. U hoeft geen andere software te installeren of online te zoeken service voor het downloaden van video's niet meer.

Hier is OpslaanVan! Het helpt bij het downloaden van online video's, tv-programma's of sportgames van veel websites, door gewoon de URL van de video in te voeren en op Downloaden te klikken. Onze onlinevideo downloader-extensie voor Chrome is ook beschikbaar.

Hoe sla ik online video's op in MP4 in HD-kwaliteit?

Kopieer de benodigde URL naar het invoerveld bovenaan de downloadpagina en druk op Enter of klik op de knop "Downloaden" naast het invoerveld.

Voeg "savefrom.net/" of "savefrom.rip/" toe vóór de URL en druk op Enter

Gebruik korte domeinnamen: ssyoutube.com.

Installeer de browser-add-on en download deze in 1 klik.

Installeer de mobiele applicatie en download in 1 klik.

SaveFrom

Welke videokwaliteit wordt ondersteund?

De meeste video's zijn in MP4-indeling en als SD, HD, FullHD, 2K, 4K. De kwaliteit is afhankelijk van de geüpload bestand. Als de auteur het in 1080p heeft geüpload, kunnen YouTube-video's worden opgeslagen in de dezelfde kwaliteit.

SaveFrom 4k

Met welke browsers werkt deze downloader?

Onze online downloader voor alle video's werkt met: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari, Opera en alle op Chromium gebaseerde browsers.

SaveFrom browsers

Partners