Ο κύριος ιστότοπος που υποστηρίζει το SaveFrom

Πώς να χρησιμοποιήσετε;

Το Video Downloader από το SaveFrom.Net είναι μια εξαιρετική υπηρεσία που βοηθά στη λήψη διαδικτυακών βίντεο ή μουσική γρήγορα και δωρεάν. Δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε άλλο λογισμικό ή να αναζητήσετε διαδικτυακό υπηρεσία για λήψη βίντεο πλέον.

Εδώ είναι το SaveFrom! Βοηθά στη λήψη διαδικτυακών βίντεο, τηλεοπτικών εκπομπών ή αθλητικών παιχνιδιών από πολλά ιστοσελίδες, εισάγοντας απλώς τη διεύθυνση URL του βίντεο και κάνοντας κλικ στη Λήψη. Το διαδικτυακό μας βίντεο Η επέκταση λήψης για το Chrome είναι επίσης διαθέσιμη.

Πώς μπορώ να αποθηκεύσω διαδικτυακά βίντεο σε MP4 σε ποιότητα HD;

Αντιγράψτε την απαραίτητη διεύθυνση URL στο πεδίο εισαγωγής στο επάνω μέρος της σελίδας του προγράμματος λήψης και πατήστε Enter ή κάντε κλικ στο κουμπί "Λήψη" δίπλα στο πεδίο εισαγωγής.

Προσθέστε "savefrom.net/" ή "savefrom.rip/" πριν από τη διεύθυνση URL και πατήστε Εισαγωγή

Χρησιμοποιήστε σύντομα ονόματα τομέα: ssyoutube.com.

Εγκαταστήστε το πρόσθετο του προγράμματος περιήγησης και πραγματοποιήστε λήψη με 1 κλικ.

Εγκαταστήστε την εφαρμογή για κινητά και πραγματοποιήστε λήψη με 1 κλικ.

SaveFrom

Ποια ποιότητα βίντεο υποστηρίζεται;

Τα περισσότερα βίντεο είναι σε μορφή MP4 και ως SD, HD, FullHD, 2K, 4K. Η ποιότητα εξαρτάται από το μεταφορτωμένο αρχείο. Εάν ο συγγραφέας το ανέβασε σε ανάλυση 1080p, τα βίντεο του YouTube μπορούν να αποθηκευτούν στο ίδια ποιότητα.

SaveFrom 4k

Με ποια προγράμματα περιήγησης λειτουργεί αυτό το πρόγραμμα λήψης;

Το διαδικτυακό πρόγραμμα λήψης όλων των βίντεο λειτουργεί με: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari, Opera και όλα τα προγράμματα περιήγησης που βασίζονται στο Chromium.

SaveFrom browsers

Συνεργάτες