Основният уебсайт, който SaveFrom поддържа

Как да използвам?

Video Downloader от SaveFrom.Net е отлична услуга, която помага за изтегляне на онлайн видеоклипове или музика бързо и безплатно. Не е необходимо да инсталирате друг софтуер или да търсите онлайн услуга за изтегляне на видео вече.

Ето го SaveFrom! Помага за изтегляне на онлайн видео, телевизионни предавания или спортни игри от много уебсайтове, като просто въведете URL адреса на видеоклипа и щракнете върху Изтегляне. Нашето онлайн видео също е налично разширение за изтегляне за Chrome.

Как да запазя онлайн видеоклипове в MP4 с HD качество?

Копирайте необходимия URL в полето за въвеждане в горната част на страницата за изтегляне и натиснете Enter или щракнете върху бутона „Изтегляне“ до полето за въвеждане.

Добавете "savefrom.net/" или "savefrom.rip/" преди URL адреса и натиснете Влезте

Използвайте кратки имена на домейни: ssyoutube.com.

Инсталирайте добавката за браузър и я изтеглете с 1 щракване.

Инсталирайте мобилното приложение и изтеглете с 1 клик.

SaveFrom

Какво качество на видеото се поддържа?

Повечето видеоклипове са във формат MP4 и като SD, HD, FullHD, 2K, 4K. Качеството зависи от качен файл. Ако авторът го е качил в 1080p, видеоклиповете в YouTube могат да бъдат запазени в същото качество.

SaveFrom 4k

С кои браузъри работи тази програма за изтегляне?

Нашата онлайн програма за изтегляне на всички видео работи с: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari, Opera и всички базирани на Chromium браузъри.

SaveFrom browsers

Партньори